Üniversitemizde “Çocuklarda Teknoloji Bağımlılığı” Konulu Konferans Düzenlendi

Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nerimal Aral, üniversitemizde “Çocuklarda Teknoloji Bağımlılığı” konulu konferans verdi.

Sağlık Bilimleri Fakültemiz tarafından 15 Temmuz Yerleşkemizdeki Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun’un açış konuşması ile başladı.

Açış konuşmasının ardından Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nerimal Aral, çocuklarda teknoloji bağımlılığının nedenlerini, bağımlılıktan korunma yollarını ve bu konuda ailelere ve topluma düşen görevleri anlattı.

Konferansın sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Semra Aksoylu, Prof. Dr. Neriman Aral’a plaket takdim etti.

20 Mayıs 2022 Cuma