SOSYAL İŞLETMELER VE YEMEKHANELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Üniversitemiz personel ve öğrencilerine öğle yemeği hizmeti Merkez kampüsümüz yemekhanelerinde kendi mutfaklarımızda ürettiğimiz yemeklerle öğrenci ve personelin beslenme ihtiyacını karşılamaktayız. İlçe kampüslerimiz öğrenci ve personel yemekhanelerinde Hazır Yemek Alımı hizmeti ile sağlanmaktadır.

FİZİKİ ALANLARIMIZ VE YAPILAN ÇALIŞMALAR

1- MUTFAK
2021 Yılında yapılan tadilatla hijyene ve kaliteye önem veren modern bir mutfağımız ile öğrenci ve personelimize hizmet vermekteyiz.

2- PERSONEL YEMEKHANESİ
Personel Yemekhanemizde 114 kişilik kapasitemiz ile personel yemek hizmetini vermekteyiz.

3- ÖĞRENCİ YEMEKHANESİ
Üniversitemiz 15 Temmuz Yerleşkesinde yer alan öğrenci yemekhanemizde 515 kişilik kapasite ile öğrencilerimize hizmet vermekteyiz.

4- PERSONEL LOKALİ
2022 Yılında yenilenen personel lokali personelimizin moral ve motivasyonu ile kurum aidiyeti kazanması amaçlarıyla hizmet vermeye başlamıştır.

5- SOSYAL İŞLETMELER
Öğrenci ve personelimizin beslenme ihtiyacının karşılanması için Rektörlük Binası yanında 2024 yılında teslim edilen Sosyal Tesisimiz (Kantin) faaliyete girmiştir.

6- OTOMATLAR
Öğrenci ve personelimizin beslenme ihtiyacının karşılanması için Üniversitemiz 15 Temmuz yerleşkesinde 4 birimde 5 adet otomatla öğrenci ve personelimize hizmet vermekteyiz.
Bu otomatlar;
Safiye Çıkrıkçıoğlu MYO
Kütüphane Binası
Kongre ve Kültür Merkezi
Mustafa Çıkrıkçıoğlu MYO binasında bulunmaktadır.