Üniversitemizde “10 Kasım” Töreni Düzenlendi

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 82. yıldönümünde üniversitemizde düzenlenen törenle anıldı. Üniversitemiz 15 Temmuz Yerleşkesindeki yeni yapılan tören alanında gerçekleştirilen anma etkinliğine, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Derviş BOZTOSUN ve Prof. Dr. Semra AKSOYLU, Genel Sekreterimiz Mehmet AKKUŞ, fakülte dekanları, okul müdürleri, çok sayıda akademik ve idari personel katıldı. Anma töreni Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş BOZTOSUN' un, Atatürk büstüne çelenk sunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından sona erdi. Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA da, Valilik tarafından Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma törenine katıldı.

10 Kasım 2020 Salı