TUR
KAYÜ Anasayfa
Rektörümüz, Öğrenci Yemekhanesini Gezdi ve Öğrencilerle Öğle Yemeği Yedi

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, öğrenci yemekhanesini gezdi ve burada hem öğrencilerle öğle yemeği yedi hem de öğrencilerle sohbet etti.

Yeni eğitim-öğretim yılında yüz yüze derslerin başlaması ile birlikte kampüste öğrencilerle sık sık bir araya gelen ve öğrencileri dinleyen Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, öğrenci yemekhanesini gezdi. Burada öğrencilerle birlikte öğle yemeği yiyen Rektörümüz Karamustafa, yemek masalarını tek tek dolaşarak öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilerin yemeklerden memnuniyetini soran Rektörümüz Karamustafa, Kayseri Üniversitesi olarak sürekli öğrenci odaklı olmaya çalıştıklarını belirtti ve öğrenci memnuniyetini sürekli yüksek tutmaya çalıştıklarını söyledi.

Öğrenciler ise Rektörümüz Karamustafa’nın kendileriyle ilgilenmesinden memnuniyet duyarlarken, Rektörümüze teşekkür ettiler.

Öğrenci Yemekhanesi ziyaretinde Rektörümüz Karamustafa, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu ile Genel Sekreter Yardımcımız Öğr. Gör. Seyfettin Kaan Altınkaynak eşlik etti.

30 Eylül 2021 Perşembe