Üniversitemiz Bilardo Turnuvasının Şampiyonu Belli Oldu

Daire Başkanlığımız tarafından üniversitemiz personeline yönelik düzenlenen bilardo turnuvasının şampiyonu belli oldu.

Üniversitemiz 15 Temmuz Yerleşkesinde Personel Lokalinde 15 Eylül 2021 tarihinde başlayan turnuvanın finalinde Kütüphane Daire Başkanı Murat Büyükbaş ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında görevli büro personeli Burak Vural karşılaştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu ile Genel Sekreter Yardımcımız Öğr. Gör. Seyfettin Kaan Altınkaynak’ın takip ettiği karşılaşmayı 2-0 kazanan Kütüphane Daire Başkanı Murat Büyükbaş turnuvanın şampiyonu oldu.

Murat Büyükbaş’a şampiyonluk kupasını Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa verdi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ise turnuvaya katkılarından dolayı Yeşilhisar MYO Müdürü Doç. Dr. Mürsel Karabacak’a plaket takdim etti.

30 Eylül 2021 Perşembe