×
TUR
KAYÜ Anasayfa
Üniversitemizde “Rektör-Öğrenci Buluşmaları Etkinliği” Devam Ediyor

Üniversitemizde “2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Günleri” kapsamında “Rektör-Öğrenci Buluşmaları Etkinliği”nin ikincisi düzenlendi.

Üniversitemizin Merkez Kampüsünde yer alan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, üniversite yönetimi ve daire başkanlarıyla birlikte öğrencilerle buluştu.

Üniversitemiz, bölümler, programlar, birimler ve yürütülen çalışmalar ile geleceğe yönelik programlar kapsamında öğrencilere bilgi veren Rektörümüz Karamustafa, öğrencileri en iyi şekilde ve çok yönlü olarak geleceğe hazırlama gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

Rektörümüz Karamustafa, “Kayseri Üniversitemizin uygulama ve proje odaklı üniversite misyonuyla uygulamaya, iş dünyası ile bütünleşik olarak sahada eğitimi ön planda tutarak, sosyal ve kültürel etkinliklere ağırlık vererek faaliyetlerine devam eden bir üniversite olduğunu vurguladı. Üniversitemizin bölüm ve programların çoğunluğu ön lisans programlarından oluşturmaktadır. Siz değerli öğrencilerimizin buradaki öğrenimleriniz sürecinde, iş dünyasının tecrübelerinden sürekli istifade etmeye çalışıyoruz. Amacımız mezuniyet sonrası sizleri iş hayatına en iyi şekilde hazırlamaktır. Sizlerden beklentimiz burada aldığınız eğitimin ötesinde de ilave çalışmalar yaparak sürekli artı değerler oluşturmanız ve kendinizi yenilemeniz ve geliştirmenizdir; yani bilginin ve yeniliğin sürekli takipçisi olmanızdır. Üniversite olarak gerek sizlerin eğitiminde, gerekse sosyal ve kültürel faaliyetlerde sürekli yanınızdayız.” diye konuştu.

Rektörümüz, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını cevapladı. Etkinlik toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Hafta boyu etkinlikler devam edecektir.


04 Ekim 2022 Salı